Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمدعلی اسفنانی در گفت‌وگو با خبرنگار ایلنا، درباره این‌که گفته می‌شود به مقدار قابل توجه ماسک و مواد ضدعفونی کننده برای مقابله با بیماری کرونا وجود دارد اما در داروخانه‌ها و بازار به فروش نمی‌شود، سازمان تعزیرات چه اقدامی در این خصوص انجام داده است، گفت: سازمان تعزیرات از روز ۵ شنبه نظارت جدی بر روی توزیع اقلامی مانند ماسک و مواد ضدعفونی‌کننده آغاز کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل تعزیرات حکومتی استان تهران ادامه داد: با بخش‌نامه‌ای که وزیر بهداشت هم دادند همکاری خوبی بین سازمان تعزیرات و وزارت بهداشت صورت گرفت و این همکاری ادامه خواهد داشت.

وی تاکید کرد: در چندین محور با کسانی که سعی داشتند در خصوص عرضه ماسک و مواد ضدعفونی کننده اخلال ایجاد کنند، برخورد کردیم.

اسفنانی افزود: تخلفاتی از جمله گران فروشی، احتکار و یا اجبار مردم به خرید اجناس دیگر هنگام خرید ماسک یا مواد ضدعفونی صورت گرفت که با آن‌ها برخورد کردیم.

وی گفت: انباری را کشف کردیم که در آن بیش از ۵۰۰ هزار ماسک احتکار شده بود که با هماهنگی با وزارت بهداشت و درمان در حال تحویل و توزیع آن‌هاهستیم. 

مدیرکل تعزیرات حکومتی استان تهران در پایان تاکید کرد: از مردم می‌خواهیم اگر جایی گران فروشی و یا احتکار را مشاهده کردند حتما به ما با تماس به شماره ۱۳۵ اطلاع دهند.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: ماسک کرونا ماسک و مواد ضدعفونی کننده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۰۰۸۰۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معدوم شدن بیش از ۲ تن مواد غذایی فاسد در تاکستان

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز قزوین، زهیر درگاهپور رئیس مرکز بهداشت تاکستان گفت: در یک ماه گذشته ۲ هزار و ۵۳۰  کیلوگرم مواد غذایی فاسد و غیرقابل مصرف، در طرح نظارتی و تشدید بازرسی از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی این شهرستان ضبط و از چرخه عرضه خارج شد.

وی بیان کرد: توقیف و کشف و ضبط اجناس تاریخ گذشته و فاسد و غیرقابل مصرف، به منظور کنترل و بررسی مواد غذایی عرضه شده در سوپرمارکت ها، فروشگاه‌ها و انبار‌های بزرگ مواد غذایی، از وظایف نظارتی بازرسان بهداشت محیط، برای تامین سلامت مردم است؛ که این اجناس، با هماهنگی شهرداری و دادستان عمومی و انقلاب معدوم می‌شود.

دیگر خبرها

  • جنتی: نادیده گرفتن تخلفات امام جمعه تهران، دهن کجی به مردم است
  • ۱۵۰۰ بانوی خودسرپرست کردستانی گواهینامه فنی وحرفه‌ای دریافت کردند
  • واکنش پلیس به حمله سارقان به مهاجم سابق استقلال تهران
  • اجرای طرح تشدید برخورد با تخلفات رانندگی در کاشمر آغاز شد
  • این شهروند باید به پلیس اعتماد کند | واکنش پلیس به حمله سارقان به مهاجم سابق استقلال تهران
  • واکنش پلیس به صحبت‌های مهاجم سابق استقلال تهران
  • سازمان‌های مردم نهاد مشارکت بیشتری برای مبارزه با مواد مخدر داشته باشند
  • پلمب ۱۳۱ واحد صنفی در مشهد
  • معدوم شدن بیش از ۲ تن مواد غذایی فاسد در تاکستان
  • آغاز نخستین بازرسی و نظارت خانه‌های محیط زیست کشور از گیلان